Bilverkstad och underhåll - The Pit

The Pit är en bilverkstad och underhållsverksamhet som ligger på Härstad 200, 461 93 Västra Tunhem i Västra Götaland. De är kända för sin goda service och snabba arbete. Om du letar efter en pålitlig verkstad med hög kvalitet, är The Pit platsen för dig.

Med ett betyg på 4,7 av 5 från 17 kunder, har The Pit visat sig vara en av de mest pålitliga och effektiva verkstäderna i regionen. Deras skickliga tekniker och mekaniker är specialiserade på att hantera alla typer av underhåll och reparationer för bilar av alla märken och modeller.

Om du behöver hjälp med att reparera din bil, kan du lita på The Pit för att få jobbet gjort snabbt och effektivt. De är kända för sin höga kvalitet och deras tekniker har en lång erfarenhet inom bilreparationer. De är stolta över att kunna erbjuda en mycket hög standard på sina tjänster, vilket har gjort dem till en av de mest pålitliga verkstäderna i området.

The Pit är en verkstad som alltid strävar efter att ge sina kunder den bästa servicen. De är mycket lyhörda för kundernas behov och gör allt för att säkerställa att deras kunder är nöjda med deras arbete. Detta har gjort att de har en lojal kundbas som alltid återkommer till dem för sina bilreparationer och underhåll.

Om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta The Pit på telefonnummer 072-441 74 41 eller besök deras webbplats på http://www.thepit.se/. De är tillgängliga för att hjälpa dig med alla dina bilreparationer och underhållsbehov. Med deras höga standard och kundservice av hög kvalitet, kan du vara säker på att du har valt rätt verkstad.

Adress: Härstad 200, 461 93 Västra Tunhem
Telefonnummer: 724417441
Web: thepit.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

The Pit

Öpetider The Pit

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Website :

  Kör dit nu

  (Ring nu)

  Information
  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up