Bilverkstad och underhåll - Kövlinge bilelektriska AB

Kövlinge bilelektriska AB är en bilverkstad som är belägen på Kövlinge 101A, 312 96 Laholm i Skåne. Med ett telefonnummer på 0430-235 94 är det enkelt att komma i kontakt med dem för att boka tid för bilservice eller underhåll.

Med över 50 kunder som har betygsatt dem med en poäng på 4,7 av 5, är det tydligt att Kövlinge bilelektriska AB har en stark kundbas som är nöjd med deras arbete.

De erbjuder en rad olika tjänster för att säkerställa att kundernas fordon fungerar på topp. Från grundläggande underhåll och reparationer till mer avancerade elektriska problem, kan Kövlinge bilelektriska AB ta hand om allt.

En av de största fördelarna med att välja Kövlinge bilelektriska AB är deras snabba och effektiva service. De arbetar hårt för att se till att kundernas fordon är tillbaka på vägen så snabbt som möjligt, utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet.

Det är inte bara deras snabba service som gör Kövlinge bilelektriska AB till en populär bilverkstad. De har också en stark kundfokusering som är tydlig i allt de gör. De strävar alltid efter att göra kunderna nöjda och att överträffa deras förväntningar.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad som levererar högkvalitativt arbete och snabb service, bör du definitivt överväga att kontakta Kövlinge bilelektriska AB. Besök deras webbplats på http://www.kovlingebilelektriska.se/ för mer information och för att boka tid för din nästa bilservice.

Adress: Kövlinge 101A, 312 96 Laholm
Telefonnummer: 43023594
Web: kovlingebilelektriska.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Kövlinge bilelektriska AB

Öpetider Kövlinge bilelektriska AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16:30
 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 12
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  43023594

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up