Bilverkstad och underhåll - KINNA GUMMIVERKSTAD - Däck Team

KINNA GUMMIVERKSTAD - Däck Team är en pålitlig bilverkstad som ligger på Filaregatan 6 i Kungälv, Västra Götaland. Med ett imponerande betyg på 4,8 av 5 från 17 nöjda kunder, är det uppenbart att företaget erbjuder enastående service till sina kunder.

De stolta ägarna av KINNA GUMMIVERKSTAD - Däck Team kan stoltsera med sin expertis inom bilunderhåll och reparation. De är specialiserade på att hjälpa kunder med allt från däckbyte till omfattande reparationer. Företagets personal är välutbildade och har en bred kunskap om olika bilmärken och modeller.

Kunder som besöker KINNA GUMMIVERKSTAD - Däck Team kan förvänta sig snabb och effektiv service. Företaget är stolta över att kunna utföra arbetet med högsta kvalitet och i en snabb takt. Kunden kan alltid lita på att deras bil är i goda händer och att arbetet utförs på ett professionellt sätt.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad med enastående service, behöver du inte leta längre än KINNA GUMMIVERKSTAD - Däck Team. Deras kunder har gett dem höga betyg för deras kompetens och snabba service. Om du behöver hjälp med din bil, kontakta dem på 070-782 42 74 eller besök deras hemsida på http://www.doktor-bill.se/.

KINNA GUMMIVERKSTAD - Däck Team är det självklara valet för alla som söker en pålitlig bilverkstad. Deras kunder kan lita på att de får den bästa servicen och att deras bil blir återställd till sitt ursprungliga skick. Kontakta dem idag och upplev deras enastående service själv!

Adress: Filaregatan 6, 442 34 Kungälv
Telefonnummer: 707824274
Web: doktor-bill.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

KINNA GUMMIVERKSTAD - Däck Team

Öpetider KINNA GUMMIVERKSTAD - Däck Team

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 09 till 18
 • Tisdag: 09 till 18
 • Onsdag: 09 till 18
 • Torsdag: 09 till 18
 • Fredag: 09 till 18
 • Lördag: 10 till 15
 • Hemsida

  Kör dit nu

  707824274

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up