Bilverkstad och underhåll - Juliens Allservice & Motor

Juliens Allservice & Motor är en bilverkstad och underhållsföretag som är beläget på Stationsvägen 18, 311 51 Ätran i Halland Län. Företaget har varit verksamt i flera år och har en god rykte bland sina kunder.

En av de bästa sakerna med Juliens Allservice & Motor är deras goda kundservice. Företaget strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa servicen och behandlar dem med respekt och vänlighet. De är också mycket snabba när det gäller att utföra sitt arbete, vilket gör att kunderna kan få sina bilar tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Juliens Allservice & Motor erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i toppskick. Dessa tjänster inkluderar allt från enklare reparationer och underhåll till mer avancerade service som felsökning och reparation av motorer.

Företaget har fått höga betyg från sina kunder och har en genomsnittlig poäng på 4,9 av 5. Detta visar på det höga kvaliteten på deras arbete och deras förmåga att uppfylla kundernas behov och förväntningar.

Om du söker efter en bilverkstad som kan ta hand om dina behov på ett snabbt och effektivt sätt, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Juliens Allservice & Motor. Du kan nå dem på telefonnummer 0346-600 25 eller genom att besöka deras webbplats på http://www.juliensallserviceochmotor.n.nu/.

Adress: Stationsvägen 18, 311 51 Ätran
Telefonnummer: 34660025
Web: juliensallserviceochmotor.n.nu
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Juliens Allservice & Motor

Öpetider Juliens Allservice & Motor

 • Måndag : 07:30 till 18
 • Tisdag : 07:30 till 18
 • Onsdag : 07:30 till 18
 • Torsdag : 07:30 till 18
 • Fredag : 07:30 till 16
 • Lördag : 09 till 12
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  34660025

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up