Bilverkstad och underhåll - Jörgensen Bilservice Stockholm

Jörgensen Bilservice Stockholm är en pålitlig bilverkstad som ligger på Bruttovägen 4 i Järfälla, Stockholm. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 070-770 78 78 - är det enkelt att boka en tid för service eller underhåll.

De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive bilverkstad och underhåll, som har fått höga betyg från sina kunder. Med en genomsnittlig poäng på 4,5 av 5 från 20 recensioner, är det tydligt att Jörgensen Bilservice Stockholm är en favorit bland de som söker pålitlig och snabb service.

En av de största fördelarna med att välja Jörgensen Bilservice Stockholm är deras fokus på kundservice. De strävar alltid efter att ge den bästa möjliga servicen till alla sina kunder, vilket har lett till en lojal kundbas och positiva recensioner.

Utöver sin höga servicenivå, är Jörgensen Bilservice Stockholm också känd för sin snabbhet. De arbetar effektivt för att få bilen i toppskick så snabbt som möjligt, vilket är en stor fördel för kunder som behöver sin bil för arbete eller andra aktiviteter.

Om du söker en pålitlig bilverkstad i Stockholm, är Jörgensen Bilservice Stockholm ett utmärkt val. Med sin höga servicenivå, snabbhet och omfattande utbud av tjänster, kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

Kontakta dem idag via deras webbplats, http://www.milanbilcenter.se, för att boka en tid för service eller underhåll. Du kommer inte att ångra det!

Adress: Bruttovägen 4, 175 43 Järfälla
Telefonnummer: 707707878
Web: milanbilcenter.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Jörgensen Bilservice Stockholm

Öpetider Jörgensen Bilservice Stockholm

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: 09 till 15
 • Hemsida

  Kör dit nu

  707707878

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up