Bilverkstad och underhåll - Johansson car service

Johansson Car Service är en bilverkstad och underhållsverksamhet som ligger på Sveavägen 137, 113 46 Stockholm. De är kända för sin höga kvalitet och snabba service. Med en poäng på 10 av 5 från fem kunder, är det tydligt att Johansson Car Service är ett företag som strävar efter att överträffa sina kunders förväntningar.

De erbjuder ett brett utbud av tjänster för att ta hand om alla dina bilbehov. Oavsett om du behöver en service, reparation eller en allmän kontroll, kan Johansson Car Service hjälpa dig. De använder endast de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att din bil är i toppskick.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 08-34 69 95, är det enkelt att kontakta Johansson Car Service när du behöver hjälp med din bil. De har också en webbplats, http://www.tyskabil.net/, där du kan läsa mer om deras tjänster och boka en tid för service eller reparation.

Johansson Car Service är stolta över den goda servicen de erbjuder och de är alltid glada att hjälpa till med alla dina bilbehov. De är snabba och effektiva när det gäller att utföra sitt arbete, vilket betyder att du kan få tillbaka din bil på vägen snabbt och enkelt.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad och underhållsverksamhet i Stockholm, så är Johansson Car Service det perfekta valet. Med deras höga kvalitet och snabba service, kan du vara säker på att din bil är i goda händer. Kontakta dem idag via deras webbplats eller telefonnummer för att boka en tid för service eller reparation.

Adress: Sveavägen 137, 113 46 Stockholm
Telefonnummer: 8346995
Web: tyskabil.net
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Johansson car service

Öpetider Johansson car service

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 08 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  8346995

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up