Bilverkstad och underhåll - Ivars Bilservice i Hoting AB Subaru

Ivars Bilservice i Hoting AB Subaru är en bilverkstad som ligger på Industrivägen 2, 830 80 Hoting, i Västerbotten Län. De erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. Deras telefonnummer är 0671-109 30.

Med 94 kundrecensioner som ger dem en poäng på 4,7 av 5, är det tydligt att Ivars Bilservice har ett gott rykte. Kunderna är mycket nöjda med det arbete som utförs på verkstaden.

En av de viktigaste aspekterna av Ivars Bilservice är deras goda service. Personalen är mycket kunnig och hjälpsam, och de är alltid redo att svara på frågor och ge råd. De är också mycket snabba när det gäller att utföra arbetet på bilen. Kunderna kan lita på att de kommer att få sin bil tillbaka i tid och i bra skick.

Verkstaden erbjuder en rad olika tjänster för att hjälpa kunderna att hålla sina bilar i toppskick. De kan utföra allt från enklare reparationer och service till mer omfattande arbeten. Oavsett vad kunden behöver hjälp med, kan Ivars Bilservice hjälpa till.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du tar kontakt med Ivars Bilservice. De är en pålitlig och professionell bilverkstad som kan hjälpa dig att hålla din bil i toppskick. Besök deras webbplats, https://www.ivarsbilservice.se/, för mer information och för att boka en tid för service eller reparation.

Adress: Industrivägen 2, 830 80 Hoting
Telefonnummer: 67110930
Web: ivarsbilservice.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Ivars Bilservice i Hoting AB Subaru

Öpetider Ivars Bilservice i Hoting AB Subaru

 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  67110930

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up