Bilverkstad och underhåll - Hyundai Karlshamn Verkstad

Hyundai Karlshamn Verkstad är en bilverkstad som ligger på Nyemöllevägen 5, 374 32 Karlshamn i Blekinge Län. De är specialiserade på bilunderhåll och reparationer och har ett rykte om sig att erbjuda god service och snabbhet i sitt arbete.

Trots att de inte har några recensioner än så har de ett telefonnummer som kunder kan använda för att boka tid på verkstaden: 0454-30 21 80. De erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick, inklusive oljebyte, däckbyte och bromsservice.

Hyundai Karlshamn Verkstad är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder och de arbetar hårt för att se till att alla kunder är nöjda med deras arbete. De är stolta över att vara en del av Hyundai-familjen och arbetar hårt för att upprätthålla deras höga standarder för kvalitet och pålitlighet.

Om du behöver service eller reparationer på din bil rekommenderas du att kontakta Hyundai Karlshamn Verkstad. De är kända för att vara snabba och effektiva och kommer att göra allt de kan för att få din bil tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

För att boka en tid på verkstaden, besök deras webbplats på https://www.hyundai.se/aaterforsaljare?locationCategory=workshop&storeCode=13740001v&utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb-karlshamm-v. Där kan du läsa mer om deras tjänster och boka en tid som passar dig. Du kommer inte att ångra att du valde Hyundai Karlshamn Verkstad för din bilservice och reparationer.

Adress: Nyemöllevägen 5, 374 32 Karlshamn
Telefonnummer: 454302180
Web: hyundai.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Hyundai Karlshamn Verkstad

Öpetider Hyundai Karlshamn Verkstad

 • Måndag : 07 till 16:30
 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  454302180

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up