Bilverkstad och underhåll - HTH CARS AB

HTH CARS AB är en pålitlig och professionell bilverkstad som ligger på Uleberg Nedergård 6 i Hunnebostrand, Västra Götaland. Med en imponerande kundnöjdhet på 4,9 av 5, är det tydligt att deras kunder är mycket nöjda med deras tjänster.

HTH CARS AB erbjuder en rad olika tjänster inom bilverkstad och underhåll. Deras kunniga och erfarna tekniker är välutrustade för att hantera alla typer av reparationer, från enkla oljebyten till mer omfattande motorreparationer. Oavsett vad ditt fordon behöver, kan du lita på att HTH CARS AB kommer att ge dig den bästa servicen.

En av de största fördelarna med att välja HTH CARS AB är deras snabba och effektiva service. De vet att din tid är värdefull, och de arbetar hårt för att se till att du är tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. Och med deras konkurrenskraftiga priser kan du vara säker på att du får högkvalitativ service till ett rimligt pris.

Om du söker en bilverkstad som är både pålitlig och effektiv, leta inte längre än HTH CARS AB. Med över 10 nöjda kunder är det uppenbart att deras tjänster är tillförlitliga och av högsta kvalitet. Och med deras bekväma läge i Hunnebostrand, är det enkelt att ta sig dit från var som helst i Västra Götaland.

Så om du behöver bilservice eller reparationer, tveka inte att kontakta HTH CARS AB idag. Besök deras webbplats på https://bilverkstadhunnebostrand.se/ för mer information och för att boka din nästa service. Du kommer inte att bli besviken på deras fantastiska service och kunniga tekniker.

Adress: Uleberg Nedergård 6, 456 94 Hunnebostrand
Telefonnummer: 738024133
Web: bilverkstadhunnebostrand.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

HTH CARS AB

Öpetider HTH CARS AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 17
 • Tisdag: 08 till 17
 • Onsdag: 08 till 17
 • Torsdag: 08 till 17
 • Fredag: 08 till 17
 • Lördag: 10 till 14
 • Hemsida

  Kör dit nu

  738024133

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up