Bilverkstad och underhåll - HHES AB

HHES AB är en bilverkstad och underhållsverksamhet som ligger på Kolarevägen 15d, 831 72 Östersund i Jämtland Län. Med ett telefonnummer på 076-114 87 89 är det enkelt att nå dem för att boka service eller reparation.

HHES AB har en imponerande poäng på 5 av 5 från 7 kunder som har betygsatt deras arbete. Detta beror på deras höga kvalitet på service och snabbhet i utförandet av arbete.

Det är ingen överraskning att HHES AB har en sådan hög poäng från sina kunder. De har en passion för att se till att varje kund är nöjd med deras arbete och de arbetar hårt för att uppnå detta mål.

HHES AB är stolta över att erbjuda ett brett utbud av tjänster, inklusive bilverkstad och underhåll. De har erfarenhet och kunskap för att utföra arbeten på alla typer av fordon, från personbilar till lastbilar.

Om du behöver service eller reparation på ditt fordon, är HHES AB det självklara valet för dig. De kommer att ta hand om ditt fordon med högsta möjliga kvalitet och snabbhet, så att du kan få tillbaka ditt fordon så snabbt som möjligt.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad och underhållsverksamhet, så är HHES AB det självklara valet. De är stolta över att ha en hög poäng från sina kunder och de gör allt för att hålla denna nivå av kvalitet och service.

Kontakta dem idag på deras webbplats https://instagram.com/hhes.ab.official?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg== för att boka din nästa service eller reparation. Du kommer inte att bli besviken!

Adress: Kolarevägen 15d, 831 72 Östersund
Telefonnummer: 761148789
Web: instagram.com
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

HHES AB

Öpetider HHES AB

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  761148789

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up