Bilverkstad och underhåll - Henrikssons Bil & Plåt

Henrikssons Bil & Plåt är en affärsverksamhet som ligger på Stationsvägen 14, 517 34 Bollebygd i Västra Götaland. De har varit verksamma i branschen i många år och har en lång erfarenhet av bilverkstad och underhåll.

De är kända för sin goda service och snabbhet med vilken de utför sitt arbete. Det är ingen överraskning att de har fått en hög betygspoäng från sina kunder. 46 kunder har betygsatt deras tjänster och de har fått en poäng på 4,3 av 5. Detta är ett bevis på deras höga kvalitet och professionalism.

Henrikssons Bil & Plåt erbjuder en mängd olika tjänster inom bilverkstad och underhåll. De har en kunnig personal som kan hjälpa dig med allt från reparationer till service och underhåll. De använder sig av den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att ditt fordon får den bästa möjliga vården.

Om du behöver hjälp med ditt fordon, så rekommenderar vi starkt att du kontaktar Henrikssons Bil & Plåt. De är experter på sitt område och kommer att se till att ditt fordon får den bästa möjliga vården. Du kan enkelt nå dem genom att ringa på 033-28 41 02 eller besöka deras webbplats på http://www.berglundsservice.se/.

Vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med deras tjänster och att du kommer att återvända till dem igen och igen för allt ditt bilunderhållsbehov. Så varför vänta? Kontakta Henrikssons Bil & Plåt idag och låt dem ta hand om ditt fordon på bästa möjliga sätt.

Adress: Stationsvägen 14, 517 34 Bollebygd
Telefonnummer: 33284102
Web: berglundsservice.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Henrikssons Bil & Plåt

Öpetider Henrikssons Bil & Plåt

 • Söndag: Öppet dygnet runt
 • Måndag: Öppet dygnet runt
 • Tisdag: Öppet dygnet runt
 • Onsdag: Öppet dygnet runt
 • Torsdag: Öppet dygnet runt
 • Fredag: Öppet dygnet runt
 • Lördag: Öppet dygnet runt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  33284102

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up