Bilverkstad och underhåll - Hallsta Bilcenter AB - Bilverkstad & Service

Hallsta Bilcenter AB - Bilverkstad & Service är en pålitlig och professionell bilverkstad som ligger på Västeråsvägen 7, 734 32 Hallstahammar i Västmanland Län. Med en imponerande kundnöjdhet på 4,7 av 5, har 44 kunder gett sin positiva feedback om deras tjänster.

Hallsta Bilcenter AB har specialiserat sig på bilverkstad och underhåll och är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. Deras team av erfarna och kunniga tekniker är utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att utföra alla typer av reparationer och underhåll av fordon på ett snabbt och effektivt sätt.

Med en stark fokus på kundservice, strävar Hallsta Bilcenter AB efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. De är stolta över att erbjuda en personlig och vänlig service, vilket gör att kunderna känner sig välkomna och bekväma när de besöker verkstaden.

När du väljer Hallsta Bilcenter AB för dina bilservicebehov, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ service till ett konkurrenskraftigt pris. De är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen och att se till att ditt fordon är i toppskick.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad, är Hallsta Bilcenter AB det perfekta valet. Besök deras webbplats på https://hallsta-bilcenter.business.site/ för mer information och för att boka din nästa service. Deras vänliga och kunniga personal finns alltid till hands för att hjälpa dig med alla dina bilservicebehov.

Adress: Västeråsvägen 7, 734 32 Hallstahammar
Telefonnummer: 22013700
Web: hallsta-bilcenter.business.site
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Hallsta Bilcenter AB - Bilverkstad & Service

Öpetider Hallsta Bilcenter AB - Bilverkstad & Service

 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16:30
 • Hemsida

  Kör dit nu

  22013700

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up