Bilverkstad och underhåll - Geneta bilservice AB / Speedy Bilservice Södertälje

Geneta bilservice AB / Speedy Bilservice Södertälje är en bilverkstad som är belägen på Höglidsvägen 38, 182 47 Enebyberg i Stockholm. Med en imponerande betygssiffra på 4,7 av 5 poäng från 33 kunder, är det tydligt att företaget har en stark och lojal kundbas.

De erbjuder ett brett utbud av bilverkstadstjänster och underhåll för alla bilmärken och modeller. Oavsett om det handlar om en mindre reparation eller en större service, så är deras team av kvalificerade tekniker redo att ta sig an alla utmaningar.

Men vad som verkligen sticker ut med Geneta bilservice AB / Speedy Bilservice Södertälje är deras snabba och effektiva service. De förstår att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att uppfylla den förväntningen.

Detta, kombinerat med deras högkvalitativa arbete och utmärkta kundservice, gör att kunderna återkommer gång på gång. Det är ingen överraskning att de har så många nöjda kunder som ger dem höga betyg.

Om du behöver bilservice eller underhåll, så rekommenderar vi starkt att du kontaktar Geneta bilservice AB / Speedy Bilservice Södertälje. Du kan besöka deras webbplats på https://www.autoexperten.se för mer information och för att boka en tid för din bil. Ta chansen att uppleva deras fantastiska service själv!

Adress: Höglidsvägen 38, 182 47 Enebyberg
Telefonnummer: 87921340
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Geneta bilservice AB / Speedy Bilservice Södertälje

Öpetider Geneta bilservice AB / Speedy Bilservice Södertälje

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 11, 12 till 17
 • Tisdag: 08 till 11, 12 till 17
 • Onsdag: 08 till 11, 12 till 17
 • Torsdag: 08 till 11, 12 till 17
 • Fredag: 08 till 11, 12 till 14
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87921340

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up