Bilverkstad och underhåll - Floretten Bilrikt & Verkstad AB

Floretten Bilrikt & Verkstad AB är en välrenommerad bilverkstad och underhållsfirma som är belägen på Bergavägen 15, 254 66 Helsingborg i Skåne. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 042-20 16 61, är det enkelt att kontakta dem och boka en tid för att få hjälp med bilproblemen.

Denna affärsverksamhet har varit verksam i branschen i många år och har byggt upp ett starkt rykte för att leverera högkvalitativa tjänster till sina kunder. Med en imponerande rating på 4,3 av 5 från 98 kunder, är det tydligt att Floretten Bilrikt & Verkstad AB är en av de mest pålitliga och ansedda bilverkstäderna i området.

En av de främsta anledningarna till att kunderna litar på Floretten Bilrikt & Verkstad AB är på grund av deras goda service. Deras personal är mycket kunnig och erfaren inom området och är alltid beredda att hjälpa kunderna på ett professionellt och effektivt sätt.

En annan anledning till att Floretten Bilrikt & Verkstad AB är så populär bland kunderna är på grund av deras snabbhet med vilken de utför sitt arbete. De förstår att kunderna inte har tid att vänta på att deras bilar ska repareras och därför arbetar de alltid så snabbt som möjligt för att få kundernas bilar tillbaka på vägen igen.

Om du söker efter en pålitlig och ansedd bilverkstad och underhållsfirma, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Floretten Bilrikt & Verkstad AB. Besök deras webbplats på http://www.florettenbilrikt.se/ för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för att få hjälp med dina bilproblem.

Adress: Bergavägen 15, 254 66 Helsingborg
Telefonnummer: 42201661
Web: florettenbilrikt.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Floretten Bilrikt & Verkstad AB

Öpetider Floretten Bilrikt & Verkstad AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 15:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  42201661

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up