Bilverkstad och underhåll - DJ Karosseri AB

DJ Karosseri AB är en bilverkstad som ligger på Fallvindsgatan 4 i Karlstad, Värmland Län. De är specialiserade på bilunderhåll och reparationer. Med sin höga kvalitet på tjänster och goda kundservice har de fått högsta betyg av två kunder med 5 av 5 poäng.

En av de största fördelarna med DJ Karosseri AB är deras snabba och effektiva service. De arbetar alltid för att få bilen tillbaka till kunden så snabbt som möjligt utan att kompromissa på kvaliteten. Detta är en av anledningarna till att kunderna alltid återkommer till dem för sina bilreparationer.

DJ Karosseri AB är stolta över att erbjuda en rad olika bilverkstadstjänster. Dessa inkluderar allt från reparation av motorer och växellådor till byte av däck och oljebyten. De har också specialiserade verktyg och utrustning för att utföra avancerade reparationer på moderna bilar.

Om du behöver hjälp med din bil, är det lätt att kontakta DJ Karosseri AB. Du kan ringa dem på telefonnummer 054-85 15 35 eller besöka deras webbplats på http://www.djkarosseri.se/. De är alltid redo att svara på dina frågor och ge dig råd om vilka tjänster som bäst passar dina behov.

Sammanfattningsvis är DJ Karosseri AB en utmärkt bilverkstad som erbjuder högkvalitativa tjänster till sina kunder. Med deras snabba och effektiva service kan du vara säker på att din bil är i goda händer. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dem för alla dina bilreparationer och underhållsbehov.

Adress: Fallvindsgatan 4, 652 21 Karlstad
Telefonnummer: 54851535
Web: djkarosseri.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

DJ Karosseri AB

Öpetider DJ Karosseri AB

 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  54851535

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up