Bilverkstad och underhåll - DEKRA Bilbesiktning Norrtälje

DEKRA Bilbesiktning Norrtälje är en affärsverksamhet som ligger på Förrådsvägen 8, 151 54 Södertälje i Stockholm. De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive bilverkstad och underhåll. Deras telefonnummer är 070-497 86 71.

Med en poäng på 22 av 5 har DEKRA Bilbesiktning Norrtälje fått högsta betyg från sina kunder. Detta beror på deras utmärkta service och snabba arbete. Deras kunder kan alltid lita på att deras fordon är i goda händer.

DEKRA Bilbesiktning Norrtälje är stolta över att kunna erbjuda högsta kvalitet på alla sina tjänster. Deras professionella personal är utbildad och erfaren inom bilverkstad och underhåll. Varje kund kan förvänta sig att få den bästa möjliga servicen, oavsett vilken typ av fordon de har.

Om du letar efter en pålitlig och pålitlig bilverkstad i Stockholm, är DEKRA Bilbesiktning Norrtälje det perfekta valet för dig. De är kända för sin höga kvalitet på arbete och snabba service. Du kan vara säker på att ditt fordon kommer att vara i goda händer när du lämnar det till dem.

DEKRA Bilbesiktning Norrtälje rekommenderar starkt alla sina kunder att besöka deras webbplats, https://milcar-hb.business.site, för mer information och för att boka en tid. De är alltid glada att hjälpa till och svara på eventuella frågor du kan ha. Kontakta dem idag för att få den bästa möjliga servicen för ditt fordon!

Adress: Förrådsvägen 8, 151 54 Södertälje
Telefonnummer: 704978671
Web: milcar-hb.business.site
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

DEKRA Bilbesiktning Norrtälje

Öpetider DEKRA Bilbesiktning Norrtälje

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08 till 18
 • Tisdag: 08 till 18
 • Onsdag: 08 till 18
 • Torsdag: 08 till 18
 • Fredag: 08 till 18
 • Lördag: 08 till 14
 • Hemsida

  Kör dit nu

  704978671

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up