Bilverkstad och underhåll - Dahlströms Rost Doktorn Plåt Svets & Lack

Dahlströms Rost Doktorn Plåt Svets & Lack är en bilverkstad som är belägen på Kanalvägen 12A, 691 53 Karlskoga i Örebro Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 070-555 84 86, är det enkelt att komma i kontakt med dem.

Denna affärsverksamhet har fått en poäng på 3,9 av 5 från 16 nöjda kunder. Detta är ett bevis på den höga kvalitet och goda service som de erbjuder. De är stolta över att ha ett sådant högt betyg och strävar alltid efter att förbättra sig för att ge sina kunder ännu bättre service.

De erbjuder en mängd olika tjänster för att se till att din bil är i toppskick. Deras tjänster inkluderar bilverkstad och underhåll. Oavsett vad för typ av bil du har, så kan de hjälpa dig med allt från mindre reparationer till större överhålningar.

Dahlströms Rost Doktorn Plåt Svets & Lack är kända för sin snabbhet och effektivitet när det gäller att utföra arbetet. De förstår att det kan vara en besvärlig situation att vara utan bil under en längre tid och gör allt de kan för att se till att du får din bil tillbaka så snabbt som möjligt.

Om du behöver hjälp med din bil eller om du har några frågor, så rekommenderar vi starkt att du kontaktar Dahlströms Rost Doktorn Plåt Svets & Lack. Du kan besöka deras webbplats på http://rostdoktorn.se/ för mer information och för att boka en tid för service eller reparation. De är alltid redo att hjälpa till och se till att din bil är i toppskick.

Adress: Kanalvägen 12A, 691 53 Karlskoga
Telefonnummer: 705558486
Web: rostdoktorn.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Dahlströms Rost Doktorn Plåt Svets & Lack

Öpetider Dahlströms Rost Doktorn Plåt Svets & Lack

 • Tisdag : 09 till 17
 • Onsdag : 09 till 17
 • Torsdag : 09 till 17
 • Fredag : Stängt
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 09 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  705558486

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up