Bilverkstad och underhåll - Dacia Service Sölvesborg - Ahlberg Bil

Dacia Service Sölvesborg - Ahlberg Bil är en bilverkstad som är belägen på Kämpaslättsvägen 1 i Sölvesborg, Blekinge Län. De är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ bilverkstad och underhållstjänster till sina kunder. Deras telefonnummer är 0456-44 19 00.

Dacia Service Sölvesborg - Ahlberg Bil har ett stort antal nöjda kunder som har uppskattat deras högkvalitativa tjänster. Trots att de inte har några betyg än, är de säkra på att deras kunder kommer att vara nöjda med deras arbete och ge dem höga betyg.

De är stolta över att erbjuda snabb och effektiv service till sina kunder. De har en högkvalitativ personal som är välutbildad och erfaren inom området. De är också utrustade med moderna verktyg och utrustning som hjälper dem att utföra sitt arbete på ett effektivt sätt.

Dacia Service Sölvesborg - Ahlberg Bil erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa sina kunder med sina bilbehov. Dessa tjänster inkluderar allt från enkla reparationer till mer komplicerade problem. De är experter på att arbeta med Renault och Dacia bilar och kan hjälpa sina kunder att hålla sina bilar i gott skick.

Om du söker efter högkvalitativ bilverkstad och underhållstjänster, är Dacia Service Sölvesborg - Ahlberg Bil det bästa valet för dig. De erbjuder högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser och är stolta över att erbjuda snabb och effektiv service till sina kunder. Kontakta dem idag på deras webbplats: https://www.ahlbergbil.se/serviceverkstad/din-renault-och-daciaverkstad för att lära dig mer om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig med dina bilbehov.

Adress: Kämpaslättsvägen 1, 294 77 Sölvesborg
Telefonnummer: 456441900
Web: ahlbergbil.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Dacia Service Sölvesborg - Ahlberg Bil

Öpetider Dacia Service Sölvesborg - Ahlberg Bil

 • Måndag : 07 till 12, 12:45 till 16
 • Tisdag : 07 till 12, 12:45 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 12:45 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 12:45 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 12:45 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  456441900

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up