Bilverkstad och underhåll - Convoy Parts AB

Convoy Parts AB är en bilverkstad och underhållsfirma som ligger på Vegagatan 10 i Kristinehamn, Värmland Län. Med ett telefonnummer på 0550-77 97 79 har företaget stoltserat med sin höga kundnöjdhet, som bekräftas av de 57 kunder som har gett dem en genomsnittlig poäng på 4,5 av 5.

Det är inte svårt att förstå varför kunderna är så nöjda med Convoy Parts AB. Företaget har byggt upp en stark rykte för sin goda service och snabba arbete. De är stolta över att ha kunder som återkommer till dem gång på gång, och de arbetar hårt för att behålla dessa kunder.

Convoy Parts AB är specialiserade på att utföra alla typer av reparationer och underhåll på bilar. De har en hög kompetensnivå och använder endast de bästa verktygen och materialen för att se till att kundernas bilar fungerar som de ska. Oavsett om det handlar om en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan kunderna lita på att Convoy Parts AB kommer att utföra arbetet med högsta kvalitet och snabbt.

Om du söker en bilverkstad som du kan lita på, är Convoy Parts AB det perfekta valet. De har en stark erfarenhet inom området och arbetar alltid med kundens bästa i åtanke. De är öppna för att svara på alla frågor som kunderna kan ha om sina bilar och ger alltid råd om hur man kan undvika framtida problem.

Om du vill ha en bilverkstad som du kan lita på, rekommenderar vi starkt Convoy Parts AB. Besök deras webbplats på http://www.convoyparts.se/ för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för din bil.

Adress: Vegagatan 10, 681 42 Kristinehamn
Telefonnummer: 550779779
Web: convoyparts.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Convoy Parts AB

Öpetider Convoy Parts AB

 • Tisdag : 09 till 16
 • Onsdag : 09 till 16
 • Torsdag : 09 till 16
 • Fredag : 09 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 09 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  550779779

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up