Bilverkstad och underhåll - BS Garaget

BS Garaget är en bilverkstad som ligger på Skolgatan 13 i Kvidinge, Skåne. Med en poäng på 4,3 av 5 från 31 kunder är det tydligt att BS Garaget är en bilverkstad som levererar högkvalitativ service till sina kunder.

BS Garaget är specialiserade på bilverkstad och underhåll. Med en erfaren personal som är kunnig och engagerad i sitt arbete kan kunderna känna sig trygga i att deras bil är i goda händer. BS Garaget är stolta över att vara en av de mest pålitliga bilverkstäderna i Skåne.

BS Garaget är kända för sin snabbhet och effektivitet när det gäller att utföra reparationer och underhåll på fordon. De förstår att kunderna vill ha sina bilar tillbaka så snabbt som möjligt och arbetar därför hårt för att säkerställa att varje jobb utförs så snabbt och effektivt som möjligt.

BS Garaget är stolta över att kunna erbjuda en högkvalitativ service till sina kunder. De är mycket måna om att säkerställa att varje kund är nöjd med deras arbete och strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. BS Garaget är en bilverkstad som sätter kunderna först.

Om du letar efter en pålitlig och erfaren bilverkstad i Skåne, så är BS Garaget det perfekta valet. Med deras högkvalitativa service och engagerade personal är du garanterad att få den bästa möjliga servicen. Kontakta dem idag på telefonnummer 070-511 32 09 eller besök deras hemsida på http://www.bs-garaget.se/ för mer information och för att boka en tid för din bil.

Adress: Skolgatan 13, 265 71 Kvidinge
Telefonnummer: 705113209
Web: bs-garaget.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

BS Garaget

Öpetider BS Garaget

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 12
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  705113209

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up