Bilverkstad och underhåll - Biltjänst i Arvika AB

Biltjänst i Arvika AB är en bilverkstad och underhållsföretag som ligger på Blästervägen 6, 671 41 Arvika i Värmland Län. Företaget har varit verksamt i flera år och har blivit känt för sin goda service och effektivitet.

Med ett telefonnummer på 0570-387 60 är det enkelt att kontakta företaget för att boka en tid för service eller reparation av bilen. Biltjänst i Arvika AB erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar allt från däckbyte och oljebyte till större reparationer av motor och växellåda.

Med 129 kunder som har betygsatt företaget med en poäng på 4,5 av 5 kan man vara säker på att man får en högkvalitativ service när man väljer Biltjänst i Arvika AB. Kunderna har uppskattat den snabba och effektiva servicen som företaget erbjuder, och det är därför som de har blivit en av de mest populära bilverkstäderna i området.

En av de största fördelarna med att välja Biltjänst i Arvika AB är att man kan lita på att man får en pålitlig och professionell service till ett rimligt pris. Företaget har ett team av erfarna och kunniga mekaniker som alltid är redo att hjälpa till med alla typer av bilreparationer och underhåll.

Om du behöver service eller reparation av din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Biltjänst i Arvika AB. Besök deras webbplats på http://www.biltjanst.nu/ för att läsa mer om deras tjänster och för att boka en tid för service eller reparation. Med deras höga kvalitet och effektiva service kan du vara säker på att din bil kommer att vara i goda händer.

Adress: Blästervägen 6, 671 41 Arvika
Telefonnummer: 57038760
Web: biltjanst.nu
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Biltjänst i Arvika AB

Öpetider Biltjänst i Arvika AB

 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16:30
 • Hemsida

  Kör dit nu

  57038760

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up