Bilverkstad och underhåll - Bildelsimporten AB

Bildelsimporten AB är en bilverkstad och underhållsverksamhet belägen på Fyrisvallsgatan 26 i Uppsala Län. Med en imponerande poäng på 4,2 av 5 från 35 nöjda kunder, är det tydligt att Bildelsimporten AB har en stark och pålitlig närvaro i Uppsala.

Att få en bil att fungera som den ska kan vara en utmaning, men med Bildelsimporten AB:s hjälp är det en uppgift som kan lösas snabbt och effektivt. Med en telefonlinje som är öppen för kunderna på 018-50 80 80, är det enkelt att boka en tid för service eller underhåll. Bildelsimporten AB erbjuder en rad olika tjänster för att se till att bilen fungerar som den ska.

Bildelsimporten AB är känd för sin höga servicenivå och snabba arbete. Kunderna kan lita på att deras bilar kommer att återvända till dem i toppskick och på kort tid. Med en när men formell ton, betonar företaget vikten av att ta hand om bilen för att undvika större problem i framtiden. Bildelsimporten AB:s mål är att ge kunderna en stressfri upplevelse och det är tydligt att de har lyckats.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad med en hög servicenivå, är Bildelsimporten AB det perfekta valet. Rekommendationen är att besöka deras webbplats på http://bildelsimporten.se/ för att lära dig mer om deras tjänster och för att boka en tid för service eller underhåll. Med Bildelsimporten AB vid rodret kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

Adress: Fyrisvallsgatan 26, 752 28 Uppsala
Telefonnummer: 18508080
Web: bildelsimporten.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Bildelsimporten AB

Öpetider Bildelsimporten AB

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  18508080

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up