Bilverkstad och underhåll - Bil & Diagnos Järfälla

Bil & Diagnos Järfälla är en pålitlig och professionell bilverkstad som ligger på Saldovägen 9A i Järfälla, Stockholm. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 08-761 14 44 - är det enkelt att boka en tid för service eller reparation.

De erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick, från regelbundet underhåll till mer omfattande reparationer. Oavsett vad ditt fordon behöver, kan du lita på att teamet på Bil & Diagnos Järfälla kommer att ta hand om dig och din bil med den högsta graden av professionalism och omsorg.

Med en imponerande betygspoäng på 236 av 5 från 4,1 kunder, kan du vara säker på att du kommer att få utmärkt service när du väljer Bil & Diagnos Järfälla för dina bilbehov. Deras kunder har uppskattat deras snabbhet och effektivitet när det gäller att utföra arbeten, vilket gör att du kan få tillbaka din bil så fort som möjligt.

Om du söker efter en bilverkstad som är både pålitlig och prisvärd, så är Bil & Diagnos Järfälla det självklara valet. De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser, och deras kunder har uppskattat detta genom åren.

Så om du behöver service eller reparation för din bil, tveka inte att kontakta Bil & Diagnos Järfälla. De är redo att ta hand om dig och din bil på ett professionellt och effektivt sätt. Besök deras webbplats på http://www.jarfallabildiagnos.se för mer information och för att boka din nästa service eller reparation.

Adress: Saldovägen 9A, 175 62 Järfälla
Telefonnummer: 87611444
Web: jarfallabildiagnos.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Bil & Diagnos Järfälla

Öpetider Bil & Diagnos Järfälla

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 18
 • Tisdag: 07 till 18
 • Onsdag: 07 till 18
 • Torsdag: 07 till 18
 • Fredag: 07 till 18
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87611444

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up