Bilverkstad och underhåll - Bil & Däckservice i Kumla AB

Bil & Däckservice i Kumla AB är en pålitlig bilverkstad och serviceverksamhet som är belägen på Änggatan 3-9 Infart:, John Norlanders gata 14, 692 31 Kumla i Örebro Län. Med ett telefonnummer på 019-58 37 80, har företaget en stark närvaro i området och har hjälpt många kunder genom åren.

Denna verksamhet erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive bilverkstad och underhåll, för att se till att kundernas bilar alltid är i toppskick. De har en stark kundbas och har fått höga betyg från sina tidigare kunder. Faktum är att 63 kunder har betygsatt dem med en poäng på 4,6 av 5.

En av de största fördelarna med Bil & Däckservice i Kumla AB är deras snabba och effektiva service. De vet hur viktigt det är för kunderna att få sina bilar tillbaka på vägen så snabbt som möjligt, och de arbetar hårt för att se till att det händer. De är också kända för sin goda service och kundvänliga inställning, vilket gör att kunderna känner sig trygga och bekväma när de besöker verkstaden.

Om du letar efter en pålitlig och effektiv bilverkstad i Kumla, är Bil & Däckservice i Kumla AB det självklara valet. De har en stark kundbas och har hjälpt många kunder genom åren. Om du vill ha mer information om deras tjänster eller om du vill boka en tid för service, besök gärna deras webbplats på http://www.bilodackservice.se/. De är alltid redo att hjälpa dig med dina bilbehov!

Adress: Änggatan 3-9 Infart:, John Norlanders gata 14, 692 31 Kumla
Telefonnummer: 19583780
Web: bilodackservice.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Bil & Däckservice i Kumla AB

Öpetider Bil & Däckservice i Kumla AB

 • Tisdag : 07 till 16:30
 • Onsdag : 07 till 16:30
 • Torsdag : 07 till 16:30
 • Fredag : 07 till 14
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16:30
 • Hemsida

  Kör dit nu

  19583780

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up