Bilverkstad och underhåll - Bergshamra Bil & Motor AB

Bergshamra Bil & Motor AB är en bilverkstad och underhållsverksamhet som ligger på Kungshamravägen 1 i Solna, Stockholm. De är kända för sin högkvalitativa service och snabba arbete.

Med en 4,6 poäng på 5 från sina kunder, är Bergshamra Bil & Motor AB en av de mest pålitliga och pålitliga bilverkstäderna i Stockholm. Deras skicklighet och erfarenhet gör dem till ett populärt val för bilägare som söker pålitlig service och underhåll.

Bergshamra Bil & Motor AB erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive felsökning och reparation av motorer, bromsar, däck och hjulupphängning. De har också expertis inom bilunderhåll, vilket inkluderar oljebyten, filterbyte och regelbunden service.

En av de största fördelarna med Bergshamra Bil & Motor AB är deras snabba service. De förstår att tid är värdefullt för sina kunder och arbetar alltid för att slutföra arbetet så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Stockholm, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Bergshamra Bil & Motor AB. Du kan nå dem på telefonnummer 08-655 06 50 eller besöka deras webbplats för att få mer information om deras tjänster och priser.

Med sin höga kundnöjdhet och pålitliga service är Bergshamra Bil & Motor AB det perfekta valet för alla dina bilbehov. Besök deras webbplats idag och kontakta dem för att boka din nästa service eller reparation.

Kontakta Bergshamra Bil & Motor AB idag för pålitlig och snabb bilservice och underhåll!

Besök deras webbplats för mer information och för att boka din nästa service eller reparation.

Adress: Kungshamravägen 1, 170 70 Solna
Telefonnummer: 86550650
Web: bergshamra-bil-motor-ab.business.site
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Bergshamra Bil & Motor AB

Öpetider Bergshamra Bil & Motor AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16
 • Tisdag: 07 till 16
 • Onsdag: 07 till 16
 • Torsdag: 07 till 16
 • Fredag: 07 till 14
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  86550650

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up