Bilverkstad och underhåll - Bengts Bilplåt i Falun

Bengts Bilplåt är en bilverkstad som ligger på Matsarvsvägen 16A i Falun, Dalarna Län. De är specialiserade på bilunderhåll och reparationer och har en hög kundnöjdhet.

Med ett betyg på 4,6 av 5 från 47 kunder, är det tydligt att Bengts Bilplåt erbjuder en utmärkt service. Deras kunder är imponerade av deras snabbhet och noggrannhet i utförandet av deras arbete.

För dem som söker en pålitlig bilverkstad, kan Bengts Bilplåt vara det rätta valet. De erbjuder en mängd olika tjänster för att hålla din bil i toppskick, inklusive service, reparationer och underhåll. Oavsett om du behöver en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, har Bengts Bilplåt den expertis som krävs för att få jobbet gjort.

En av de stora fördelarna med att välja Bengts Bilplåt är deras engagemang för att erbjuda en högkvalitativ service. De arbetar alltid snabbt och effektivt för att minimera tiden som din bil är ur drift. Dessutom använder de bara de bästa verktygen och utrustningen för att säkerställa att ditt fordon får den bästa möjliga vård.

Om du behöver hjälp med din bil, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Bengts Bilplåt. Du kan nå dem på telefonnummer 023-191 68 eller besöka deras webbplats på http://bengtsbilplat.se/ för att boka en tid för service eller reparation. Med deras högkvalitativa service och engagerade personal kan du vara säker på att din bil är i goda händer.

Adress: Matsarvsvägen 16A, 791 77 Falun
Telefonnummer: 2319168
Web: bengtsbilplat.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Bengts Bilplåt i Falun

Öpetider Bengts Bilplåt i Falun

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  2319168

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up