Bilverkstad och underhåll - Bengt Lillis Nilsson Bil AB

Bengt Lillis Nilsson Bil AB är en bilverkstad och underhållsfirma som är belägen på Gevärsgatan 14 i Helsingborg, Skåne. De är kända för sin goda service och snabba arbete. Med ett betyg på 4,8 av 5 från 33 nöjda kunder, är det uppenbart att de har en stark kundbas.

De erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose alla dina bilbehov. Deras expertis inom bilverkstad och underhåll är oöverträffad, och de arbetar alltid med precision och noggrannhet för att se till att ditt fordon fungerar som det ska.

Med sin nära men formella ton är Bengt Lillis Nilsson Bil AB den perfekta partnern för att hålla din bil i toppskick. De är stolta över att erbjuda enastående kundservice och kommer alltid att gå den extra milen för att se till att dina behov uppfylls.

Om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta Bengt Lillis Nilsson Bil AB på telefonnummer 042-15 25 00. Du kommer inte att ångra det. De har ett rykte om att vara den bästa bilverkstaden i Helsingborg, och det är inte svårt att se varför.

Om du vill lära dig mer om deras tjänster och hur de kan hjälpa dig, besök deras webbplats på http://www.lillisbil.com/. Där hittar du all information du behöver för att ta det första steget mot att få din bil i toppskick.

Så varför vänta? Kontakta Bengt Lillis Nilsson Bil AB idag och upptäck själv varför de är den mest pålitliga och professionella bilverkstaden i Helsingborg.

Adress: Gevärsgatan 14, 254 66 Helsingborg
Telefonnummer: 42152500
Web: lillisbil.com
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Bengt Lillis Nilsson Bil AB

Öpetider Bengt Lillis Nilsson Bil AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 16:30
 • Tisdag : 07:30 till 16:30
 • Onsdag : 07:30 till 16:30
 • Torsdag : 07:30 till 16:30
 • Fredag : 07:30 till 16:30
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  42152500

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up