Bilverkstad och underhåll - Axelssons Motor AB

Axelssons Motor AB är en bilverkstad och underhållsfirma som är belägen på Trandaredsgatan 200N, 507 52 Borås i Västra Götaland. De har en imponerande kundtjänst som har fått höga betyg från fyra kunder som har gett dem en poäng på 5 av 5.

De är kända för sin snabba och effektiva service. De är mycket stolta över sitt arbete och de har alltid kundernas bästa i åtanke. De är mycket professionella och tar hand om varje fordon som om det vore deras eget.

De erbjuder en rad olika tjänster som är utformade för att möta kundernas behov. Dessa tjänster inkluderar allt från grundläggande underhåll och reparationer till mer avancerade reparationer och service. De har också ett brett utbud av reservdelar och tillbehör som är tillgängliga för köp.

Axelssons Motor AB har ett telefonnummer som kunderna kan ringa om de har några frågor eller behöver hjälp. Telefonnumret är 073-035 53 42. Kundtjänstpersonalen är mycket vänliga och hjälpsamma och de är alltid redo att svara på frågor och ge råd.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad och underhållsfirma i Borås, är Axelssons Motor AB det bästa valet. De är mycket erfarna och kunniga och de har alltid kundernas bästa i åtanke. De är också mycket prisvärda och erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla sina tjänster och produkter.

Om du vill veta mer om Axelssons Motor AB och deras tjänster, kan du besöka deras webbplats på https://www.adbildelar.se/butik-verkstad/ad-bildelar-boras/verkstaeder/autofix-bilverkstad?fbclid=IwAR2rB5oxwvzO342tfr1pYLgoQ6utM5ao1juda89Exii1vWUaCyDTudZu1_w. Där kan du läsa mer om deras tjänster och produkter och även kontakta dem om du har några frågor eller behöver hjälp.

Adress: Trandaredsgatan 200N, 507 52 Borås
Telefonnummer: 730355342
Web: adbildelar.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Axelssons Motor AB

Öpetider Axelssons Motor AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 18
 • Tisdag: 07 till 18
 • Onsdag: 07 till 18
 • Torsdag: 07 till 18
 • Fredag: 07 till 18
 • Lördag: 10 till 16
 • Hemsida

  Kör dit nu

  730355342

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up