Bilverkstad och underhåll - AutoKliniken

AutoKliniken - Din pålitliga bilverkstad i Stockholm

AutoKliniken är en professionell bilverkstad som är belägen på Mekanikervägen 6 i Tullinge, Stockholm. Med ett telefonnummer på 08-711 26 82 är de alltid redo att hjälpa dig med dina bilreparationer och underhållsbehov.

AutoKliniken är känd för sin höga kvalitet på service och snabba arbete. De har fått en fantastisk betyg på 4,5 av 5 poäng från sina kunder, som är mycket nöjda med deras arbete.

AutoKliniken erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive bilreparationer och underhåll. Deras skickliga och erfarna mekaniker kan hantera alla typer av problem med din bil, oavsett om det är en enkel oljebyte eller en mer komplicerad motorreparation.

AutoKliniken är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser. De förstår vikten av att ha en pålitlig bil, och de arbetar hårt för att se till att din bil är i toppskick när du lämnar verkstaden.

Om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta AutoKliniken. De är alltid redo att hjälpa dig med dina bilreparationer och underhållsbehov. Besök deras webbplats på http://autokliniken.se för mer information och för att boka din nästa service.

AutoKliniken är den bästa bilverkstaden i Stockholm och är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till alla sina kunder. De har byggt upp ett rykte för att vara pålitliga, snabba och effektiva, och deras kunder är alltid nöjda med deras arbete.

Kontakta AutoKliniken idag för att boka din nästa bilservice. De kommer att ta hand om din bil som om den vore deras egen och se till att den är i toppskick när du kör därifrån.

Adress: Mekanikervägen 6, 146 33 Tullinge
Telefonnummer: 87112682
Web: autokliniken.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

AutoKliniken

Öpetider AutoKliniken

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 08:30 till 18
 • Tisdag: 08:30 till 18
 • Onsdag: 08:30 till 18
 • Torsdag: 08:30 till 18
 • Fredag: 08:30 till 18
 • Lördag: 10 till 15
 • Hemsida

  Kör dit nu

  87112682

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up