Bilverkstad och underhåll - AutoExpressen Verkstad Uppsala

AutoExpressen Verkstad Uppsala är en professionell bilverkstad som ligger på Säbygatan 7, 753 23 Uppsala i Uppsala Län. De erbjuder omfattande bilverkstad och underhållstjänster för alla typer av fordon.

Med ett betyg på 3,9 av 5 från 13 kunder, är AutoExpressen Verkstad Uppsala en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området. De är kända för sin effektivitet och högkvalitativa service.

AutoExpressen Verkstad Uppsala är stolta över att erbjuda en mängd olika tjänster. Deras erfarna och kunniga personal kan ta hand om allt från enkla reparationer till mer komplexa problem. De har också ett brett utbud av reservdelar och tillbehör tillgängliga för att säkerställa att ditt fordon fungerar smidigt och säkert.

AutoExpressen Verkstad Uppsala är kända för sin snabba och effektiva service. De förstår att tid är värdefullt och arbetar därför alltid snabbt för att få ditt fordon i toppskick så snart som möjligt.

Om du är ute efter en pålitlig och professionell bilverkstad, är AutoExpressen Verkstad Uppsala det perfekta valet för dig. De har en stark kundfokus och arbetar alltid för att säkerställa att deras kunder är nöjda med deras service.

Om du vill kontakta AutoExpressen Verkstad Uppsala, besök deras webbplats på http://www.auto-expressen.se/ eller ring dem på 018-15 56 05. Du kommer inte att bli besviken på deras högkvalitativa service och snabba arbete.

Adress: Säbygatan 7, 753 23 Uppsala
Telefonnummer: 18155605
Web: auto-expressen.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

AutoExpressen Verkstad Uppsala

Öpetider AutoExpressen Verkstad Uppsala

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  18155605

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up