Bilverkstad och underhåll - Auto Lomma Bilverkstad

Auto Lomma Bilverkstad är en pålitlig och professionell bilverkstad som är belägen på Ladugårdsvägen 6, 234 35 Lomma i Skåne. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 040-91 91 70, är det enkelt att ta kontakt med dem för att boka en tid för service eller underhåll av din bil.

Auto Lomma Bilverkstad erbjuder en rad olika tjänster för att hålla din bil i toppskick. Deras erfarna och kunniga mekaniker utför allt från enkla oljebyten till mer komplexa reparationer. Oavsett om du behöver en snabb fix eller en mer omfattande service, kan Auto Lomma Bilverkstad hjälpa dig.

Med en poäng på 4,1 av 5 från 11 kunder, kan du vara säker på att Auto Lomma Bilverkstad har en bevisad förmåga att leverera hög kvalitet på sina tjänster. Kundnöjdhet är deras högsta prioritet, och de strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos sina kunder.

Auto Lomma Bilverkstad är också kända för sin snabba och effektiva service. De förstår att din tid är värdefull, och de arbetar alltid hårt för att få din bil tillbaka på vägen så snabbt som möjligt. Du kan lita på dem för att utföra arbetet på ett korrekt sätt och på ett snabbt sätt.

Om du söker efter en pålitlig och professionell bilverkstad i Skåne, rekommenderar vi starkt Auto Lomma Bilverkstad. Med deras erfarenhet, kompetens och höga kundnöjdhet, kan du lita på att de kommer att ta hand om din bil på bästa möjliga sätt. Besök deras webbplats, http://www.autolomma.se/, för att lära dig mer om deras tjänster och ta kontakt för att boka en tid idag.

Adress: Ladugårdsvägen 6, 234 35 Lomma
Telefonnummer: 40919170
Web: autolomma.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Auto Lomma Bilverkstad

Öpetider Auto Lomma Bilverkstad

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 10 till 18
 • Tisdag : 09 till 18
 • Onsdag : 10 till 18
 • Torsdag : 10 till 18
 • Fredag : 10 till 18
 • Lördag : 10 till 18
 • Hemsida

  Kör dit nu

  40919170

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up