Bilverkstad och underhåll - Auto Center West AB

Auto Center West AB är en bilverkstad och underhållsverksamhet belägen på Stormgatan 13j i Borås, Västra Götaland. Med ett telefonnummer på 033-20 03 04 är det enkelt att kontakta dem för att boka tid för service eller reparation av din bil.

Med 27 kunder som har betygsatt dem med en poäng på 4,7 av 5 är det tydligt att Auto Center West AB har en stark kundbas som är nöjda med deras arbete. Det är inte svårt att förstå varför - företaget har en hög standard för kvalitet och service, och deras personal är både kunniga och vänliga.

Auto Center West AB är stolta över att erbjuda snabb och effektiv service, och de förstår att tid är värdefullt för deras kunder. De arbetar hårt för att se till att alla reparationer och underhållsåtgärder utförs på ett snabbt och korrekt sätt, så att kunderna kan komma tillbaka till sina liv utan att behöva oroa sig för sin bil.

Om du letar efter en pålitlig bilverkstad eller underhållsverksamhet, är Auto Center West AB definitivt ett företag att överväga. Med deras höga kvalitetsstandarder och snabba service är det ingen överraskning att så många kunder har betygsatt dem så högt.

Om du vill lära dig mer om Auto Center West AB och deras tjänster, besök deras webbplats på http://www.viabil.nu/. Där kan du hitta mer information om företaget och deras tjänster, samt boka tid för service eller reparation av din bil. Vi rekommenderar starkt att du kontaktar dem för att se hur de kan hjälpa dig med dina bilbehov.

Adress: Stormgatan 13j, 504 64 Borås
Telefonnummer: 33200304
Web: viabil.nu
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Auto Center West AB

Öpetider Auto Center West AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 17
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  33200304

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up