Bilverkstad och underhåll - Ätrans Motorservice

Ätrans Motorservice är en pålitlig bilverkstad och underhållsföretag som ligger på Stationsvägen 18, 311 51 Ätran i Halland Län. De har varit verksamma i branschen i flera år och har etablerat sig som en av de bästa serviceverkstäderna i området.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0346-600 25, är det enkelt att nå dem för att boka en tid eller ställa frågor om deras tjänster. De är kända för att ge utmärkt service och sätta kundernas behov i första hand.

Ätrans Motorservice erbjuder en mängd olika tjänster för att hålla fordonet i toppskick. Deras bilverkstad är utrustad med den senaste tekniken och deras personal är välutbildad och erfaren. De utför allt från rutinunderhåll till större reparationer och arbetar med alla märken och modeller av bilar.

13 kunder har gett Ätrans Motorservice en poäng på 4,2 av 5, vilket är ett bevis på deras höga standard och goda rykte. Kunderna har också uppskattat deras snabba och effektiva service.

Om du letar efter en bilverkstad som du kan lita på, är Ätrans Motorservice det perfekta valet. De är kända för att vara pålitliga och professionella, och de kommer alltid att göra sitt bästa för att säkerställa att ditt fordon fungerar som det ska.

Om du vill boka en tid eller lära dig mer om deras tjänster, besök deras webbplats på http://www.atransmotorservice.n.nu/. De är alltid redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov.

Adress: Stationsvägen 18, 311 51 Ätran
Telefonnummer: 34660025
Web: atransmotorservice.n.nu
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Ätrans Motorservice

Öpetider Ätrans Motorservice

 • Måndag : 07:30 till 18
 • Tisdag : 07:30 till 18
 • Onsdag : 07:30 till 18
 • Torsdag : 07:30 till 18
 • Fredag : 07:30 till 16
 • Lördag : 09 till 12
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  34660025

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up