Bilverkstad och underhåll - Askersunds Bil & Planglas AB

Askersunds Bil & Planglas AB är en välrenommerad affärsverksamhet som ligger på Närlundavägen 9, 696 30 Askersund i Örebro Län. Med sitt telefonnummer 0583-122 60 är de alltid redo att ta emot samtal från kunder som behöver deras tjänster.

De är stolta över att erbjuda högkvalitativ bilverkstad och underhållstjänster till sina kunder. Deras skickliga tekniker och mekaniker har många års erfarenhet och är välutrustade med de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att varje kund får den bästa servicen.

Med en kundnöjdhet på 4,6 av 5 från 27 betyg, är det tydligt att Askersunds Bil & Planglas AB är en av de mest pålitliga och pålitliga bilverkstäderna i området. Kunderna är nöjda med den snabbhet och effektivitet med vilken de utför sitt arbete.

Askersunds Bil & Planglas AB rekommenderar starkt sina kunder att kontakta dem via deras webbplats https://www.askersundsglas.se/. Där kan du läsa mer om deras tjänster och ta reda på hur de kan hjälpa dig med dina bilbehov.

Sammanfattningsvis är Askersunds Bil & Planglas AB en professionell och pålitlig bilverkstad som erbjuder högkvalitativa tjänster till sina kunder. Med deras skickliga tekniker och mekaniker och deras engagemang för god kundservice, är det ingen tvekan om att de är det bästa valet för alla bilbehov. Kontakta dem idag och upplev den bästa servicen i området!

Adress: Närlundavägen 9, 696 30 Askersund
Telefonnummer: 58312260
Web: askersundsglas.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

Askersunds Bil & Planglas AB

Öpetider Askersunds Bil & Planglas AB

 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  58312260

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up