Bilverkstad och underhåll - AM Bilservicecenter

AM Bilservicecenter är en bilverkstad som är belägen på Perugatan 48A, 593 61 Västervik i Kalmar Län. De erbjuder högkvalitativ bilverkstad och underhållstjänster till sina kunder. Deras telefonnummer är 073-726 88 92.

AM Bilservicecenter har ett rykte om att erbjuda enastående service och snabbhet i utförandet av deras arbete. Detta har gjort att de har fått höga betyg från sina kunder. Faktum är att 2 kunder har betygsatt dem med en poäng på 5 av 5. Detta visar på deras dedikation och engagemang för att erbjuda högkvalitativ service till alla sina kunder.

Det är viktigt att underhålla din bil regelbundet för att säkerställa dess säkerhet och prestanda. AM Bilservicecenter är en pålitlig partner som kan hjälpa dig med allt från bilservice till reparationer och underhåll. De har en bred kunskap om olika bilmärken och modeller och kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina behov.

Om du söker efter en bilverkstad som är pålitlig och effektiv, så är AM Bilservicecenter ett utmärkt val. De erbjuder högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. Deras dedikerade team av professionella mekaniker är alltid redo att hjälpa dig med dina bilproblem.

Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att kontakta AM Bilservicecenter. Besök deras webbplats på http://www.ambilservicecentre.se/ för mer information och för att boka en tid för din bilservice eller reparation. De är redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov.

Adress: Perugatan 48A, 593 61 Västervik
Telefonnummer: 737268892
Web: ambilservicecentre.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

AM Bilservicecenter

Öpetider AM Bilservicecenter

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  737268892

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up