Bilverkstad och underhåll - AB Sture Karlberg Bilplåtslageri

AB Sture Karlberg Bilplåtslageri är en professionell bilverkstad som ligger på Rågsvedsvägen 6, 124 50 Bandhagen i Stockholm. De erbjuder en rad olika tjänster för bilunderhåll och reparationer, och deras telefonnummer är 08-99 21 80.

De har ett enastående rykte för sin höga kvalitet och snabba service. Faktum är att 4,5 kunder har betygsatt dem med en poäng på 206 av 5, vilket visar på deras engagemang för att ge den bästa möjliga servicen till sina kunder.

AB Sture Karlberg Bilplåtslageri är stolta över att erbjuda en mängd olika tjänster för att hålla ditt fordon i toppskick. De utför allt från grundläggande underhåll till mer komplicerade reparationer, och allt däremellan.

De är specialiserade på bilplåtslageri och kan ta itu med allt från små bucklor till större kollisionsskador. De använder bara de bästa verktygen och teknikerna för att säkerställa att ditt fordon ser ut som nytt igen.

AB Sture Karlberg Bilplåtslageri är också experter på reparation av motorer och transmissioner. De kan diagnostisera och lösa problem snabbt och effektivt, vilket gör att du kan få tillbaka ditt fordon på vägen så snart som möjligt.

Så om du behöver någon form av bilunderhåll eller reparation, tveka inte att kontakta AB Sture Karlberg Bilplåtslageri. De är kända för sin höga kvalitet och snabba service, och de kommer att se till att ditt fordon är i bästa skick när du lämnar deras verkstad.

Kontakta dem idag genom deras webbplats på http://speedybilservice.se och upptäck varför så många kunder litar på AB Sture Karlberg Bilplåtslageri för alla sina bilbehov.

Adress: Rågsvedsvägen 6, 124 50 Bandhagen
Telefonnummer: 8992180
Web: speedybilservice.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

AB Sture Karlberg Bilplåtslageri

Öpetider AB Sture Karlberg Bilplåtslageri

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07:30 till 17
 • Tisdag: 07:30 till 17
 • Onsdag: 07:30 till 17
 • Torsdag: 07:30 till 17
 • Fredag: 07:30 till 15
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  8992180

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up