Bilverkstad och underhåll - AB Höglandets Bilservice

AB Höglandets Bilservice är en välrenommerad bilverkstad och underhållsverksamhet belägen på Koltorpsgatan 1, 571 40 Nässjö i Jönköping Län.

Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0380-198 00, har AB Höglandets Bilservice gjort det enkelt för kunder att boka in sina fordon för service eller reparation.

De har ett rykte om sig att vara snabba och effektiva i sitt arbete, vilket är anledningen till att de har en kundnöjdhetspoäng på 4,2 av 5 från sina tio kunder.

AB Höglandets Bilservice erbjuder en rad olika tjänster för att hålla fordon i toppskick. Deras bilverkstad är utrustad med modern teknik och deras kunniga personal är välutbildade för att hantera alla typer av reparationer och underhållsbehov.

De erbjuder också en snabb och effektiv service, vilket innebär att kunderna inte behöver vänta länge på att få sina fordon tillbaka.

AB Höglandets Bilservice är stolta över sin goda service och deras kunder är alltid nöjda med det arbete som utförs.

Om du behöver en pålitlig och kunnig bilverkstad, rekommenderar vi starkt att du kontaktar AB Höglandets Bilservice via deras webbplats: http://www.erbil.se/Verkstad/H%C3%B6glandetsBilserviceiN%C3%A4ssj%C3%B6.aspx.

De kommer att ta hand om ditt fordon på ett professionellt sätt och se till att det är i toppskick när du hämtar det.

Kontakta AB Höglandets Bilservice idag och upplev deras fantastiska service själv!

Adress: Koltorpsgatan 1, 571 40 Nässjö
Telefonnummer: 38019800
Web: erbil.se
Tjänster: Bilverkstad och underhåll

AB Höglandets Bilservice

Öpetider AB Höglandets Bilservice

 • Måndag : 07 till 18
 • Tisdag : 07 till 18
 • Onsdag : 07 till 18
 • Torsdag : 07 till 18
 • Fredag : 07 till 18
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  38019800

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up