Bilverkstad - Larvs Bilverkstad AB - Autoexperten

Larvs Bilverkstad AB - Autoexperten är en välrenommerad bilverkstad som har varit verksam i Västra Götaland i många år. Beläget på Borgavägen 7, 534 62 Vedum, är det en lättillgänglig plats för bilägare som behöver service eller reparation av sina fordon.

Med ett imponerande betyg på 4,7 av 5 från 38 kunder, är det tydligt att Larvs Bilverkstad AB - Autoexperten är känd för sin höga kvalitet på service och snabbhet i utförandet av sitt arbete. Kundnöjdhet är av högsta prioritet för företaget, och det återspeglas i deras utmärkta rykte.

Larvs Bilverkstad AB - Autoexperten erbjuder en mängd olika tjänster för att möta kundernas behov. Oavsett om det gäller en enkel oljebyte eller en mer omfattande reparation, kan kunderna lita på att företagets professionella och erfarna tekniker kommer att göra sitt bästa för att säkerställa att bilen är i toppskick.

Företagets telefonnummer, 0512-422 80, är alltid tillgängligt för kunder som behöver boka en tid eller ställa frågor om deras tjänster. Kundtjänstpersonalen är vänlig och tillmötesgående och svarar på alla frågor som kunderna kan ha.

Om du är i behov av bilservice eller reparation, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Larvs Bilverkstad AB - Autoexperten. Med deras höga kvalitet på service och snabbhet i utförandet av sitt arbete, kan du vara säker på att din bil är i goda händer. Besök deras webbplats på https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/larvs-bilverkstad-ab2/ för mer information och för att boka en tid.

Adress: Borgavägen 7, 534 62 Vedum
Telefonnummer: 51242280
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Larvs Bilverkstad AB - Autoexperten

Öpetider Larvs Bilverkstad AB - Autoexperten

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 12, 13 till 16:30
 • Tisdag: 07 till 12, 13 till 16:30
 • Onsdag: 07 till 12, 13 till 16:30
 • Torsdag: 07 till 12, 13 till 16:30
 • Fredag: 07 till 12
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  51242280

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up