Bilverkstad - Lars-Eriks Bilshop Kommanditbolag

Lars-Eriks Bilshop Kommanditbolag är beläget på Arons väg 1 i Perstorp, Skåne. Med en imponerande poäng på 4,7 av 5 från 3 kunder, är det uppenbart att företaget erbjuder enastående tjänster.

De specialiserar sig på bilverkstäder och erbjuder sina kunder snabb och effektiv service. Deras skickliga mekaniker är välutbildade och har många års erfarenhet inom branschen. De använder sig av den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att kundernas bilar är i toppskick.

En av de stora fördelarna med att välja Lars-Eriks Bilshop Kommanditbolag är deras goda kundservice. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om bilreparationer och underhåll. De förstår hur viktigt det är att ha en pålitlig bil och arbetar hårt för att se till att kunderna är helt nöjda med deras tjänster.

Om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad, är Lars-Eriks Bilshop Kommanditbolag definitivt värt att överväga. De har enastående recensioner från tidigare kunder och har byggt upp ett starkt rykte för sin snabba och effektiva service. Du kan enkelt nå dem på telefonnummer 0435-353 30 för att boka en tid för din bil.

Om du vill ha mer information om deras tjänster eller vill boka en tid online, besök deras webbplats på http://www.bildelarna.nu/skane/perstorp/4083. De har också en FAQ-sida där du kan hitta svar på vanliga frågor om bilreparationer och underhåll. Tveka inte att kontakta dem idag för att få den bästa servicen för din bil!

Adress: Arons väg 1, 284 33 Perstorp
Telefonnummer: 43535330
Web: bildelarna.nu
Tjänster: Bilverkstad

Lars-Eriks Bilshop Kommanditbolag

Öpetider Lars-Eriks Bilshop Kommanditbolag

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 14:30 till 18
 • Tisdag : 14:30 till 18
 • Onsdag : 14:30 till 18
 • Torsdag : 14:30 till 18
 • Fredag : 14:30 till 18
 • Lördag : 11 till 12
 • Hemsida

  Kör dit nu

  43535330

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up