Bilverkstad - Landeryds Mekaniska Verkstad AB

Landeryds Mekaniska Verkstad AB är en bilverkstad belägen på Ängvägen 15, 314 94 Landeryd i Halland Län. Med en imponerande poäng på 4,5 av 5 från 15 kunder, är det tydligt att deras goda service och snabba arbete har gjort dem till en favorit bland lokalbefolkningen.

Landeryds Mekaniska Verkstad AB erbjuder ett brett utbud av bilreparationstjänster. Deras professionella och erfarna mekaniker är utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att snabbt och effektivt lösa alla problem som kan uppstå med din bil.

Det spelar ingen roll om det är en liten reparation eller en omfattande service, Landeryds Mekaniska Verkstad AB är redo att hjälpa dig. De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till rimliga priser. De förstår att din tid är värdefull, så de arbetar snabbt och effektivt för att få dig tillbaka på vägen så snabbt som möjligt.

Så om du letar efter en pålitlig och professionell bilverkstad, är Landeryds Mekaniska Verkstad AB det perfekta valet. Kontakta dem idag på 0371-401 44 eller besök deras webbplats på http://www.landerydsmekaniska.se/sv/ för att boka en tid eller få mer information om deras tjänster.

Med deras höga betyg och goda rykte kan du lita på att Landeryds Mekaniska Verkstad AB kommer att ta hand om din bil på ett professionellt och pålitligt sätt. Så tveka inte att kontakta dem idag och upplev deras fantastiska service själv!

Adress: Ängvägen 15, 314 94 Landeryd
Telefonnummer: 37140144
Web: landerydsmekaniska.se
Tjänster: Bilverkstad

Landeryds Mekaniska Verkstad AB

Öpetider Landeryds Mekaniska Verkstad AB

 • Måndag : 09 till 17
 • Tisdag : 09 till 17
 • Onsdag : 09 till 17
 • Torsdag : 09 till 17
 • Fredag : 09 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  37140144

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up