Bilverkstad - Klippan Bil & motor AB

Klippan Bil & motor AB är en pålitlig bilverkstad som ligger på Vedbyvägen 35 i Klippan, Skåne. Med ett telefonnummer på 0435-103 05 är det lätt att nå dem för att boka en tid för service eller reparation av din bil.

De erbjuder en rad olika bilverkstadstjänster som är av hög kvalitet. Dessa inkluderar allt från regelbunden service och underhåll till reparationer av mekaniska problem och andra bilrelaterade problem.

Kunder som har besökt Klippan Bil & motor AB har gett dem en poäng på 3 av 5, vilket visar att de är nöjda med servicen som de har fått. Detta beror på att Klippan Bil & motor AB alltid strävar efter att ge den bästa servicen till sina kunder.

En av de stora fördelarna med Klippan Bil & motor AB är deras snabba och effektiva service. De arbetar alltid hårt för att se till att din bil är klar så snabbt som möjligt, så att du kan komma tillbaka till din vardagliga rutin så snart som möjligt.

Klippan Bil & motor AB är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till sina kunder. De har en nära men formell ton och är alltid villiga att hjälpa till med alla frågor eller bekymmer som du kan ha om din bil.

Om du söker en pålitlig bilverkstad i Skåne, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Klippan Bil & motor AB. Besök deras webbplats på https://www.facebook.com/Time-Klippan-1392894147617896 för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för service eller reparation av din bil.

Adress: Vedbyvägen 35, 264 35 Klippan
Telefonnummer: 43510305
Web: facebook.com
Tjänster: Bilverkstad

Klippan Bil & motor AB

Öpetider Klippan Bil & motor AB

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  43510305

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up