Bilverkstad - KL Racing AB

KL Racing AB är en bilverkstad belägen på Ånäsvägen 44 i Göteborg. Med över 69 kunder som betygsatt deras tjänster med en poäng på 4,6 av 5, har de bevisat att de är en pålitlig och professionell verksamhet.

KL Racing AB är stolta över att erbjuda en rad olika bilreparationstjänster för alla bilmärken. Oavsett om det gäller en enkel oljebyte eller en mer komplicerad reparation, är deras team av kvalificerade mekaniker redo att hjälpa till.

En av de bästa sakerna med KL Racing AB är deras snabba och effektiva service. De förstår att tid är en värdefull resurs för alla sina kunder, och därför arbetar de alltid snabbt och effektivt för att se till att bilreparationerna utförs så snabbt som möjligt.

Men det är inte bara snabbheten som imponerar på kunderna. KL Racing AB är också kända för sin högkvalitativa service och deras förmåga att lösa även de mest komplicerade problemen. Med deras erfarenhet och expertis kan kunderna alltid lita på att deras bilreparationer utförs på ett professionellt och pålitligt sätt.

Så om du letar efter en pålitlig bilverkstad i Västra Götaland, tveka inte att kontakta KL Racing AB. Med deras högkvalitativa service, snabba arbetstakt och erfarenhet, kan du vara säker på att du får den bästa möjliga bilreparationstjänsten.

Kontakta KL Racing AB på telefonnummer 031-84 76 00 eller besök deras webbplats på http://olskrokensbilverkstad.se/ för att boka din bilreparation idag.

Adress: Ånäsvägen 44, 416 68 Göteborg
Telefonnummer: 31847600
Web: olskrokensbilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

KL Racing AB

Öpetider KL Racing AB

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 17
 • Tisdag: 07 till 17
 • Onsdag: 07 till 17
 • Torsdag: 07 till 17
 • Fredag: 07 till 16
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  31847600

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up