Bilverkstad - Kindwalls Verkstäder Barkarby

Kindwalls Verkstäder Barkarby är en pålitlig bilverkstad som ligger på Bjälkvägen 4 i Södertälje, Stockholm. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg - 08-88 00 56 - är det enkelt att boka en tid för service eller reparation.

Med en imponerande poäng på 4,6 från 5 av sina kunder, är det tydligt att Kindwalls Verkstäder Barkarby är en verkstad som ger hög kvalitet på sin service. Kundnöjdheten är hög, och det är inte svårt att förstå varför.

Kindwalls Verkstäder Barkarby är stolta över att erbjuda snabba och effektiva tjänster. De förstår att tid är en värdefull resurs för deras kunder, och därför strävar de alltid efter att utföra arbetet så snabbt som möjligt utan att tumma på kvaliteten.

Med en stark inriktning på kundservice är Kindwalls Verkstäder Barkarby en verkstad som tar hand om sina kunder. De är alltid redo att svara på frågor och ge råd om bilreparationer och underhåll. Kunderna kan lita på att de får den bästa servicen som är möjlig.

Om du söker en bilverkstad som är pålitlig, snabb och ger högkvalitativ service, är Kindwalls Verkstäder Barkarby definitivt ett bra val. Besök deras webbplats på http://www.musclecars.se för mer information och för att boka en tid för service eller reparation.

Med Kindwalls Verkstäder Barkarby kan du vara säker på att din bil är i goda händer. Kontakta dem idag för att se hur de kan hjälpa dig att ta hand om din bil på bästa möjliga sätt.

Adress: Bjälkvägen 4, 152 42 Södertälje
Telefonnummer: 8880056
Web: musclecars.se
Tjänster: Bilverkstad

Kindwalls Verkstäder Barkarby

Öpetider Kindwalls Verkstäder Barkarby

 • Söndag: Stängt
 • Måndag: 07 till 16:30
 • Tisdag: 07 till 16:30
 • Onsdag: 07 till 16:30
 • Torsdag: 07 till 16:30
 • Fredag: 07 till 16:30
 • Lördag: Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  8880056

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up