Bilverkstad - Karlskoga Bilteknik

Karlskoga Bilteknik är en bilverkstad som ligger på Pressarvägen 3 i Karlskoga, Örebro Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0586-72 87 32, är det enkelt att få tag på dem när man behöver det.

De erbjuder en rad olika tjänster för alla bilägares behov. Från enkla reparationer till mer omfattande arbeten, Karlskoga Bilteknik har allt täckt. Och med 63 kunder som har betygsatt dem med en poäng på 4,6 av 5, kan man vara säker på att man får högkvalitativ service.

Det som verkligen skiljer Karlskoga Bilteknik från andra bilverkstäder är deras snabbhet och effektivitet. De vet att tid är pengar, och de arbetar alltid med den högsta hastigheten för att se till att bilen är klar så snabbt som möjligt. Detta innebär att man kan få sin bil tillbaka på vägen på nolltid.

Men det är inte bara snabbheten som gör Karlskoga Bilteknik till det bästa valet för alla bilreparationer. De erbjuder också enastående kundservice. Personalen är alltid vänlig och hjälpsam, och de gör allt för att se till att kunden är nöjd när de lämnar verkstaden.

Om du behöver hjälp med din bil, oavsett om det är en enkel reparation eller en större överhöjning, är Karlskoga Bilteknik det bästa valet. Besök deras webbplats på http://www.bilteknikab.se/ för att lära dig mer om deras tjänster och för att boka en tid för din bil. Du kommer inte att ångra det!

Adress: Pressarvägen 3, 691 52 Karlskoga
Telefonnummer: 586728732
Web: bilteknikab.se
Tjänster: Bilverkstad

Karlskoga Bilteknik

Öpetider Karlskoga Bilteknik

 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 12, 13 till 17
 • Hemsida

  Kör dit nu

  586728732

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up