Bilverkstad - Karaby Motor & Karosseri

Karaby Motor & Karosseri är en bilverkstad belägen på Centralvägen 2 i Dösjebro, Skåne. Med en poäng på 4,7 av 5 från 26 kunder, har de bevisat sig vara en av de bästa bilverkstäderna i området.

De erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive allt från reparationer och underhåll till karosseriarbeten. Med en passion för bilar och en hög standard på kvalitet, är Karaby Motor & Karosseri det självklara valet för alla bilägare som söker en pålitlig och professionell verkstad.

En av de största fördelarna med Karaby Motor & Karosseri är deras snabba och effektiva service. De förstår att tid är värdefullt och strävar alltid efter att slutföra arbetet så snabbt som möjligt, utan att tumma på kvaliteten.

Det är inte bara deras snabba service som har gjort dem till en favorit bland kunderna. Karaby Motor & Karosseri är också kända för sin exceptionella kundservice. De är alltid vänliga, hjälpsamma och tillmötesgående, vilket skapar en trevlig och bekväm atmosfär för alla kunder.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad med en passion för bilar och en hög standard på kvalitet, är Karaby Motor & Karosseri det självklara valet. Besök deras webbplats på https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/karaby-motor--karosseri/ för mer information och kontakta dem för att boka en tid för service eller reparation.

Adress: Centralvägen 2, 244 71 Dösjebro
Telefonnummer: 766151715
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Karaby Motor & Karosseri

Öpetider Karaby Motor & Karosseri

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Tisdag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 07:30 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 07:30 till 12, 13 till 15
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  766151715

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up