Bilverkstad - Kalmar Bilvård

Kalmar Bilvård är en välrenommerad bilverkstad som är belägen på Engelska vägen 6 i Kalmar Län. Med ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg, 0480-41 10 07, kan kunderna enkelt boka en tid för bilservice eller reparation.

Med flera års erfarenhet och en passion för bilar, är teamet på Kalmar Bilvård dedikerade till att leverera högkvalitativ service till sina kunder. Deras tjänster inkluderar bilservice och reparation, och de är stolta över att ha betygsatts med en poäng på 4,4 av 5 av 16 nöjda kunder.

Det som verkligen särskiljer Kalmar Bilvård från andra bilverkstäder är deras fokus på god kundservice och snabbhet. De förstår att bilägare ofta är upptagna och behöver sina bilar för att kunna ta sig till jobbet och sköta sina dagliga ärenden. Därför arbetar de alltid snabbt och effektivt för att säkerställa att kunderna får tillbaka sina bilar så snart som möjligt.

Teamet på Kalmar Bilvård är inte bara skickliga på att utföra bilreparationer, de är också mycket vänliga och hjälpsamma. De tar sig alltid tid att lyssna på kundernas behov och ger råd om hur man kan ta hand om sin bil på bästa sätt. Kunderna kan lita på att de får ärliga och pålitliga rekommendationer från teamet på Kalmar Bilvård.

Om du behöver bilservice eller reparation i Kalmar Län, rekommenderar vi starkt att du kontaktar Kalmar Bilvård. Besök deras webbplats på http://kalmarbilvard.se/ för mer information om deras tjänster och för att boka en tid för din bil. Du kommer inte att bli besviken på den högkvalitativa servicen och snabbheten som de erbjuder!

Adress: Engelska vägen 6, 393 56 Kalmar
Telefonnummer: 480411007
Web: kalmarbilvard.se
Tjänster: Bilverkstad

Kalmar Bilvård

Öpetider Kalmar Bilvård

 • Måndag : 07 till 16
 • Tisdag : 07 till 16
 • Onsdag : 07 till 16
 • Torsdag : 07 till 16
 • Fredag : 07 till 16
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  480411007

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up