Bilverkstad - Kajans Bilplåt

Kajans Bilplåt är en bilverkstad belägen i Gamla Sågen, Väg 223, 646 94 Björnlunda i Södermanland län. De är specialiserade på att reparera bilplåtar och har en hög kundnöjdhet med 4,8 poäng av 5 från 6 kunder.

Med en stark fokus på god service och snabbhet, är Kajans Bilplåt en pålitlig partner för alla som behöver hjälp med bilplåtreparationer. De har en erfaren personal som är välutbildad och har en passion för att hjälpa kunderna att få sina bilar att se ut som nya igen.

Kajans Bilplåt erbjuder en mängd olika tjänster som inkluderar reparation av bucklor, rost, och skador på bilplåt. De har också en omfattande lackeringsavdelning som kan åtgärda alla lackskador på din bil. Oavsett om det är en mindre skada eller en större reparation, kan de hjälpa dig att få din bil att se ut som ny igen.

Om du letar efter en bilverkstad som är snabb, pålitlig och med en hög kvalitet på sitt arbete, är Kajans Bilplåt det rätta valet. De är kända för att leverera enastående kundservice och deras erfarenhet och expertis gör dem till en av de bästa bilverkstäderna i området.

Kontakta Kajans Bilplåt idag på telefonnummer 0158-200 30 eller besök deras webbplats http://kajansbilplat-bjornlunda.torget.se/ för att boka en tid för din bilplåtreparation. Du kommer inte att bli besviken på den höga kvaliteten på deras arbete och deras snabba och tillförlitliga service. Lita på Kajans Bilplåt för att ta hand om din bil på ett professionellt och effektivt sätt.

Adress: Gamla Sågen, Väg 223, 646 94 Björnlunda
Telefonnummer: 15820030
Web: kajansbilplat-bjornlunda.torget.se
Tjänster: Bilverkstad

Kajans Bilplåt

Öpetider Kajans Bilplåt

 • Måndag : 07 till 17
 • Tisdag : 07 till 17
 • Onsdag : 07 till 17
 • Torsdag : 07 till 17
 • Fredag : 07 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  15820030

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up