Bilverkstad - Jonas Bilverkstad

Jonas Bilverkstad är en pålitlig och professionell bilverkstad som är belägen på Videholms allé 2 i Höllviken, Skåne. Med ett telefonnummer som är enkelt att komma ihåg - 070-545 14 35 - är det enkelt att boka en tid för att få bilen fixad.

Jonas Bilverkstad har ett rykte om att erbjuda enastående service och snabbhet när det gäller att utföra reparationer på bilar. Med 12 kunder som har betygsatt dem med en perfekt poäng på 5 av 5, är det ingen överraskning att de har blivit en av de mest pålitliga bilverkstäderna i Skåne.

Jonas Bilverkstad erbjuder en mängd olika tjänster för att se till att din bil håller sig i toppskick. Oavsett om det är en enkel oljebyte eller en omfattande reparation, kan deras team av erfarna mekaniker ta itu med alla problem som kan uppstå.

En av de bästa sakerna med Jonas Bilverkstad är att de är mycket snabba när det gäller att få jobbet gjort. De vet hur viktigt det är att ha en bil som fungerar, och de arbetar alltid för att se till att din bil är redo att rulla igen så snart som möjligt.

Om du letar efter en pålitlig och snabb bilverkstad i Skåne, är Jonas Bilverkstad definitivt ett bra val. De erbjuder enastående service och har en bevisad track record när det gäller att få jobbet gjort rätt. Så om du behöver hjälp med din bil, tveka inte att besöka deras webbplats på https://www.jonasbilverkstad.se/ och boka en tid idag.

Adress: Videholms allé 2, 236 31 Höllviken
Telefonnummer: 705451435
Web: jonasbilverkstad.se
Tjänster: Bilverkstad

Jonas Bilverkstad

Öpetider Jonas Bilverkstad

 • Söndag : Stängt
 • Måndag : 07 till 12, 13 till 16
 • Tisdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Onsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Torsdag : 07 till 12, 13 till 16
 • Fredag : 07 till 12, 13 till 14
 • Lördag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  705451435

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up