Bilverkstad - JMK-Service Mekonomen / Firststop Tornio

JMK-Service Mekonomen / Firststop Tornio är en ledande bilverkstad som ligger på Häklinkatu 2, 95420 Tornio, Finland. Dess belägenhet i Norrbotten Län gör det till ett idealiskt val för kunder i området som behöver bilreparationer och underhållstjänster.

De har en imponerande betyg på 4,1 av 5 från 55 kunder som har upplevt deras tjänster. Detta beror på deras höga standard på kundservice och snabbhet med vilken de utför sitt arbete.

JMK-Service Mekonomen / Firststop Tornio är kända för att erbjuda en rad olika bilservicealternativ. Deras tjänster inkluderar allt från reparationer och underhåll till däckbyte och hjulinställning. Deras team av erfarna tekniker är välutrustade för att hantera alla bilrelaterade problem och erbjuder en snabb och effektiv service.

De är stolta över att erbjuda högkvalitativ service till sina kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. De är kända för att arbeta med högsta precision och noggrannhet, vilket gör att kunderna kan lita på dem för att få jobbet gjort på rätt sätt.

Om du söker efter en pålitlig bilverkstad i Tornio, är JMK-Service Mekonomen / Firststop Tornio definitivt ett företag att överväga. De är inte bara experter på att hantera alla typer av bilproblem, utan de är också kända för sin utmärkta kundservice och snabba service.

Om du vill boka en tid för service eller om du har några frågor, kan du enkelt kontakta dem på telefonnummer +358 44 2504471 eller besöka deras webbplats på http://www.jmkservice.fi/. De ser fram emot att hjälpa dig med alla dina bilbehov!

Adress: Häklinkatu 2, 95420 Tornio, Finland
Telefonnummer: 358442504471
Web: jmkservice.fi
Tjänster: Bilverkstad

JMK-Service Mekonomen / Firststop Tornio

Öpetider JMK-Service Mekonomen / Firststop Tornio

 • Måndag : 08 till 17
 • Tisdag : 08 till 17
 • Onsdag : 08 till 17
 • Torsdag : 08 till 17
 • Fredag : 08 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  358442504471

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up