Bilverkstad - Jalles Bil & Däck AB - Autoexperten

Jalles Bil & Däck AB - Autoexperten är en professionell bilverkstad belägen på Ryttarevägen 12 i Halmstad, Halland Län. Med en imponerande betygssiffra på 4,6 av 5 från totalt 99 kunder, är de stolta över att erbjuda högkvalitativ service till alla sina kunder.

Teamet på Jalles Bil & Däck AB - Autoexperten är mycket erfaret och specialiserat på alla typer av bilreparationer och underhållstjänster. De har en djupgående kunskap om de senaste bilmodellerna och teknikerna och är utrustade med de senaste verktygen och utrustningen för att utföra sitt arbete snabbt och effektivt.

Det som verkligen skiljer Jalles Bil & Däck AB - Autoexperten från andra bilverkstäder är deras kundtjänst och snabbhet. De förstår att tid är värdefullt för deras kunder och gör allt för att se till att bilen är klar så snart som möjligt. De tar sig tid att lyssna på kundernas behov och ger alltid råd om de bästa lösningarna för att hålla bilen i toppskick.

Jalles Bil & Däck AB - Autoexperten erbjuder en mängd olika bilreparationstjänster, inklusive motorreparationer, bromsreparationer, däckservice och mycket mer. De har också ett brett utbud av reservdelar och tillbehör för att säkerställa att kundernas bilar är i optimalt skick.

Så om du söker en pålitlig bilverkstad med enastående kundservice och snabbhet, är Jalles Bil & Däck AB - Autoexperten det perfekta valet för dig. Besök deras webbplats på https://www.autoexperten.se/hitta-butik-eller-verkstad/jalles-bil--dack-ab/ för mer information och kontakta dem för att boka en tid för din bilreparation.

Adress: Ryttarevägen 12, 302 62 Halmstad
Telefonnummer: 35210089
Web: autoexperten.se
Tjänster: Bilverkstad

Jalles Bil & Däck AB - Autoexperten

Öpetider Jalles Bil & Däck AB - Autoexperten

 • Måndag : 08 till 12, 13 till 17
 • Tisdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Onsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Torsdag : 08 till 12, 13 till 17
 • Fredag : 08 till 12, 13 till 17
 • Lördag : Stängt
 • Söndag : Stängt
 • Hemsida

  Kör dit nu

  35210089

  Om information

  Informationen om detta företag har hämtats från Google My Business.Om du har några frågor eller behöver mer information, tveka inte att kontakta oss direkt.

  Relaterad bilverkstada

  Go up